19 nieuwe kleine flesjes wijn

19 nieuwe kleine flesjes wijn

Vandaag hebben we 19 nieuwe kleine flesjes wijn binnen gekregen. Nu zijn er dus nog meer wijnen in het formaat van een halve fles om te kiezen en te proberen! Er is voor ieder wat wils, van frisse droge én zoete witte wijnen tot heerlijke, rode wijnen.

Vele nieuwe heerlijke wijnen in kleine flesjes

Vandaag zijn 19 nieuwe wijnen binnen gekomen. Voor ieder wat wils, dus nog meer om te kiezen en te proberen!

>> Dit artikel is al van een poos geleden. Inmiddels zitten op maar liefst 67 verschillende wijnen in halve flesjes!! >> Hieronder delen we alvast enkele van onze favorieten uit de collectie nieuwe flesjes wijn met u: 
- Lubéron - Famille PerrinVerfrissende droge witte wijn voor een verfrissende prijs. Met het karakter van veel duurdere streekgenoten. Super voor op het terras, bij de lunch of een lichte maaltijd.
- Saint-Estèphe - la Tour de ByZeer mooie rode Médoc met een krachtige smaak en geur van zwarte bessen en lichte houttonen. Een stevige, sappige rode wijn, heerlijk bij een goed stuk rood vlees.
- Bardolino Classico - Cantine Lenotti - Toegankelijke, soepele rode wijn. Vol met rood fruit en een klein tinteltje is het een prima begeleider van de lichtere Italiaanse keuken.
- Jurançon - Château de JurqueEdele, maar niet overdadige, zoete witte wijn. Blijft lekker lang hangen, net een snoepje. Zeer vergelijkbaar met een Sauternes, maar dan een tikje voordeliger.
- Cava Brut - Casa MusaElegante Cava met een droge, levendige en fruitige smaak. Goed alternatief voor de bekendere champagnes. Heerlijk als aperitief of bij lichtere gerechten

Alle 19 nieuwe wijnen zijn verkrijgbaar in ‘halve’ flesjes (37,5cl) . U vindt een compleet overzicht op onze collectiepagina.

Enjoy!  
 

Reacties

  1. Frederik Brouwers Frederik Brouwers

    Dank u wel! We blijven steeds uitbreiden met nieuwe kleine flesjes wijn. Dus kom gerust terug om nieuwe wijnen uit te proberen.

  2. Suzanne Suzanne

    Wat een enorm leuk idee die kleine flesjes wijn! Zat lekkere wijntjes om te proberen. Complimenten!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro