Fijne zomer? Geef een lekker (wijn)pakketje!

  • Geplaatst op
  • Door Frederik Brouwers
  • Geplaatst in Wijn als cadeau
  • 0
Fijne zomer? Geef een lekker (wijn)pakketje!

Fijne zomer, proost!

Klinkt leuk, toch? En hoe leuk is dat om dat voor een dierbare kracht bij te zetten door eens wat leuks te geven voor de zomer. Om te laten zien dat je diegene een fijne tijd toewenst. Denk eens aan een grappig pakketje met cadeautjes inclusief een klein flesje wijn om die wens extra kracht mee te geven. Of misschien een lekker wijnpakketje met enkele kleine flesjes wijn?! Het hoeft niet groot, de attentie is bijzonder genoeg.

Vier de zomer met een klein flesje wijn

Een klein flesje wijn is om vele redenen handig. Niet in de laatste plaats om lekker te proeven of als u gewoon een paar glaasjes schenkt. Natuurlijk ook om als kleine attentie te dienen. Als kleinigheidje, als aanvulling op een ander cadeautje of als wijnpakketje of mini-proeverij als u er enkele bij elkaar zoekt. Nog ontzettend origineel ook!

En de zomer is nou net zo’n periode om uw dierbaren fijne dagen te wensen. Omdat ze lekker vakantie hebben of een paar daagjes vrij om lekker te relaxen. Of gewoon omdat het zomer is en we het er van moeten nemen. Een geweldig moment in ieder geval om uw waardering en dierbaarheid eens te tonen met juist zo’n persoonlijk cadeautje. Een cadeautje om mee te ontspannen, een momentje genieten…met een lekker klein flesje wijn.
 

Een zomers pakketje met een klein flesje wijn...

Een origineel idee is om een leuk pakketje samen te stellen met enkele zomerse cadeautjes. Verzamel bijvoorbeeld in een leuke rieten mand een aantal leuke kleinigheidjes en pak dat feestelijk in. Denk aan een boekje of een tijdschrift, een strandlaken, zonnebrand, een onderwatercamera, een frisbee, een klein waterpistooltje of een grappige zonnebril, een Citronella kaars, een zakje drop of een blikje gezouten pinda’s of andere snoeperijtjes en maak het compleet met een lekker klein flesje wijn. Een lekkere, zomerse sauvignon blanc bijvoorbeeld of een half flesje Prosecco.
 

...of een pakketje kleine flesjes zomerse wijn

U kunt natuurlijk ook een leuk wijnpakketje samenstellen met kleine flesjes wijn. Zeker voor degene die thuis van hun vrije dagen gaan genieten. En helemaal zeker als u ze daarbij gaat helpen!

Voor € 20,- geeft u al een leuk wijnpakketje met een Prosecco, een heerlijke sauvignon blanc en een lichte, fruitige rode wijn. En voor € 10,50 extra geeft u daar een heerlijke zoete Muscat erbij, die zowel als dessertwijn kan dienen als (flink gekoeld) als aperitief. Vier hele lekkere zomerse wijnen bij elkaar.

Of geef een proeverij van zomerse witte wijnen, zoals:

- 4 maal super zomers: Touraine sauvignon blanc, Luberon, Roero Arneis en Riesling. Vier hele verschillende wijnen. Allemaal droog, fris en fruitig. En juist leuk om de verschillen naast elkaar te proeven. Deze wijnen bij elkaar kosten € 31,35.

- 4 keer sauvignon blanc: Touraine sauvignon blanc, Sancerre, nog een Sancerre (maar dan iets voller dan de eerste) en Pouilly-Fumé. Lekkere frisse en fruitige, droge witte wijnen, allemaal uit de Loire, allemaal van de sauvignon blanc druif en allemaal met net iets andere karakteristieken. Welke is het lekkerst? Deze wijnen kosten bij elkaar € 38,59.


Verras iemand met iets leuks en lekkers voor de zomer!

Wij wensen u alvast een hele fijne zomer!

Cheers!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro