Sinterklaascadeautjes voor volwassenen

  • Geplaatst op
  • Door Frederik Brouwers
  • Geplaatst in Wijn als cadeau
  • 0
Sinterklaascadeautjes voor volwassenen

Dit weekend komt Sinterklaas al weer aan en barst het Sinterklaasfeest weer los in Nederland. Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest bij uitstek, maar dat neemt niet weg dat wij, volwassenen, er maar wat graag aan mee doen.

Dus bent u op zoek naar een leuk schoencadeautje voor de volwassenen in het gezin? Of wilt u op pakjesavond iemand verrassen? Onze kleine flesjes wijn zijn heel leuk en bovendien origineel als Sinterklaascadeau!

We geven u wat tips...

Inspiratie voor een Sinterklaas cadeau voor volwassen:


- Sinterklaas is een allemans vriend en dat is deze heerlijke witte wijn ook! Een ideaal Sinterklaascadeau wanneer u niet zo goed weet wat de wijnsmaak van de ontvanger van uw cadeau is.

- Wilt u een rode wijn cadeau geven, die past bij de winterse decemberdagen en zorgt voor een heerlijke warme gloed als ‘ie genuttigd wordt, dan kunnen wij u dit flesje rode wijn van harte aanbevelen.

- Een schoencadeautje is vaak een kleinigheidje, dit kleine flesje rode wijn is niet duur en toch een echte plezierwijn, die bij veel gelegenheden gedronken kan worden.

- Het Sinterklaasfeest is natuurlijk ook een beetje een snoepfestijn. Dan past daar natuurlijk ook perfect een volwassen variant bij in de vorm een heerlijk flesje zoete wijn. Deze Vin Santo – hij klinkt dus zelfs heilig! – is zo’n lekkere om heerlijk van te snoepen en past ook geweldig bij amandelspijs. Bijna een ideale Sinterklaaswijn dus!

- Aangezien onze goedheiligman uit Spanje komt, is het heel leuk en toepasselijk om een Spaanse wijn cadeau te geven. Onze cadeautip voor een bijzondere Spaanse wijn komt van 10topwijnen.nl. Deze topwijn is een geweldig Sinterklaascadeau voor de echte levensgenieter!


Heerlijke wijnen die geschikt zijn als Sinterklaascadeautje zijn er genoeg dus. Nu hoeft u alleen nog een bijpassend gedicht te schrijven!

We wensen u alvast heel veel voorpret en plezier met het leukste kinder- en eigenlijk ook volwassenfeest van het jaar!

Proost! Op de verjaardag van onze goedheiligman alvast!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro