Kleinflesjewijn.nl weblog

Kleinflesjewijn.nl Summer line-up

Kleinflesjewijn.nl Summer line-up Het is zomer! En daarom presenteren we onze ‘Summer line-up’, onze keuze voor de zomer. Een selectie van kleine flesjes wijn uit ons assortiment, die geweldig passen bij deze warmere maanden. Wijnen die alle wat lichter en verfrissender van aard zijn en garant staan voor heerlijke momenten genieten. Met welk flesje wijn gaat u de zomer vieren?

Zoete witte wijn, juist divers en heel zomers!

Zoete witte wijn, juist divers en heel zomers! Zoete witte wijn is meer dan de afsluiter van het diner, begeleider van desserts of die kromme rommel die vroeger de markt overstelpte. Deze heerlijke wijnen verdienen meer en mogen wel wat meer gedronken worden. Want met liefde gemaakt en lekker koel geschonken, kunnen deze wijnen een goede zomerse hit zijn.

Genieten in het park, van een lekkere wijn

Genieten in het park, van een lekkere wijn Volgende week zondag, 29 mei, is het de Dag van het Park. Hét moment om er lekker uit te gaan en even te relaxen in het park. Even time out en genieten van het groen, het buiten zijn, de mensen, wellicht met iets te peuzelen en een klein flesje heerlijke wijn mee.

Uzelf verschrikkelijk verwennen met geweldige wijn!

Uzelf verschrikkelijk verwennen met geweldige wijn! Soms is het even nodig: uzelf verschrikkelijk verwennen. Omdat u dat verdiend heeft. Soms om iets te vieren, soms een beetje als troost. En hoe dat beter te doen dan met een gruwelijk lekkere wijn om eens goed van te genieten en dat moment voor jezelf te pakken! Juist voor dat momentje zijn er geweldige, heerlijke kleine flesjes wijn. Topkwaliteit, genoeg om even van 2 à 3 glazen wijn te genieten en niet meteen een hele rib uit uw lijf voor een hele fles van dat mooie spul.

Even rustig genieten (van wijn), dat is pas gezond!

Even rustig genieten (van wijn), dat is pas gezond! Stelt u de volgende situatie even voor: u zet de drukke omgeving even uit, parkeert alle drukte en stress even en zet ze uit uw hoofd, gaat lekker op de bank zitten en doet weinig anders dan genieten van een heerlijk glas wijn. Niet alleen heerlijk, maar ook verdiend en ongetwijfeld gezond.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro