Kleinflesjewijn.nl weblog

Kleinflesjewijn.nl Summer line-up

Kleinflesjewijn.nl Summer line-up Het is zomer! En daarom presenteren we onze ‘Summer line-up’, onze keuze voor de zomer. Een selectie van kleine flesjes wijn uit ons assortiment, die geweldig passen bij deze warmere maanden. Wijnen die alle wat lichter en verfrissender van aard zijn en garant staan voor heerlijke momenten genieten. Met welk flesje wijn gaat u de zomer vieren?

Zoete witte wijn, juist divers en heel zomers!

Zoete witte wijn, juist divers en heel zomers! Zoete witte wijn is meer dan de afsluiter van het diner, begeleider van desserts of die kromme rommel die vroeger de markt overstelpte. Deze heerlijke wijnen verdienen meer en mogen wel wat meer gedronken worden. Want met liefde gemaakt en lekker koel geschonken, kunnen deze wijnen een goede zomerse hit zijn.

Kleinflesjewijn.nl 1 jaar oud!

Kleinflesjewijn.nl bestaat 1 jaar! Bij deze danken we ieder die bijgedragen heeft aan het succes van dit eerste jaar; onze bezoekers en klanten, onze leveranciers en partners en iedereen die met raad en daad bijgestaan heeft. Het is een leerzaam en leuk jaar geweest. En aan de reacties af te meten hebben we duidelijk een snaar geraakt. Vooral bij diegene die van lekkere wijn houden, maar waarvoor een hele fles wijn gewoonweg teveel is. Of dat nou is omdat met een hele fles de wijn niet op gaat of omdat men meerdere wijnen wilde schenken of proberen, het gebruik is blijkbaar heel divers. En dat was precies onze bedoeling. En we hopen natuurlijk dat er nog vele mensen mogen volgen die de voordelen van kleine flesjes wijn zullen ervaren.

Even rustig genieten (van wijn), dat is pas gezond!

Even rustig genieten (van wijn), dat is pas gezond! Stelt u de volgende situatie even voor: u zet de drukke omgeving even uit, parkeert alle drukte en stress even en zet ze uit uw hoofd, gaat lekker op de bank zitten en doet weinig anders dan genieten van een heerlijk glas wijn. Niet alleen heerlijk, maar ook verdiend en ongetwijfeld gezond.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro