Kleinflesjewijn.nl weblog

Fijne zomer? Geef een lekker (wijn)pakketje!

Fijne zomer? Geef een lekker (wijn)pakketje! Fijne zomer, proost!

Klinkt leuk, toch? En hoe leuk is dat om dat voor een dierbare kracht bij te zetten door eens wat leuks te geven voor de zomer. Om te laten zien dat je diegene een fijne tijd toewenst. Denk eens aan een grappig pakketje met cadeautjes inclusief een klein flesje wijn om die wens extra kracht mee te geven. Of misschien een lekker wijnpakketje met enkele kleine flesjes wijn?! Het hoeft niet groot, de attentie is bijzonder genoeg.

Verras uw moeder met heerlijke kleine flesjes wijn

Verras uw moeder met heerlijke kleine flesjes wijn Vergeet het niet: 8 mei is Moederdag! Is uw moeder een wijnliefhebber en kan ze enorm genieten van een goed glas wijn? Verras haar dan eens met een klein flesje verrukkelijke wijn. Zo’n bijzondere, kostbare, niet-alledaagse (zoals zij!) of eentje die past bij dat ene gerecht wat alleen zij zo goed kan maken. Of verras haar eens origineel met haar eigen mini-wijnproeverij.

Een lekker en origineel cadeau: een mini-wijnproeverij!

Een lekker en origineel cadeau: een mini-wijnproeverij! Vindt u het wel eens lastig om een leuk en origineel cadeau te vinden voor iemand? Geniet diegene van wijn, maar wilt u niet weer met een fles aan komen? Of weet u niet zo goed welke wijn te geven?

Geef dan eens een mini proeverij van kleine flesjes wijn! Een origineel en erg leuk cadeau om iemand zijn smaak te laten ontdekken, om wat bijzondere wijnen te proeven of gewoon om van te smullen en lol van te hebben (...zeker als u het zelf samen deelt met diegene).

Wijn cadeau geven – hoe kies je zo’n wijn?

Wijn cadeau geven – hoe kies je zo’n wijn? December is natuurlijk de cadeauperiode bij uitstek. Waar bij Sinterklaas de volwassenen iets buitenspel staan, worden er met de kerstdagen en rond oud & nieuw heel wat kleinigheidjes en grote cadeaus gegeven aan elkaar. En wijn is dan altijd een graag gegeven (en ontvangen) cadeau. Maar bij het kiezen van een wijn wordt het voor menigeen vaak moeilijk en slaat een vorm van angst vaak toe.

Als je een wijn geeft, wil je toch iets leuks geven. En liefst zo persoonlijk mogelijk. Maar waar houdt iemand van? Waar maak je iemand blij mee? Waarmee sla je de plank goed raak?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro