Kleinflesjewijn.nl weblog

Genieten van top champagne

Genieten van top champagne Wilt u eens even echt iets vieren? Dat het woensdag is bijvoorbeeld of een ander (wel) memorabel moment. Of lekker decadent ‘makkelijk eten’ (sushi, oesters, kreeft van de BBQ) in de zomer, dan hebben we een geweldige Champagne voor u. Met € 29,75 voor een half flesje wijn zeker niet de goedkoopste, maar wel een van de beste. Niet voor niets wint deze Champagne vele prijzen. Daarom deze wijntip, gewoon om uzelf even lekker te verwennen!

Een heerlijke sauvignon blanc uit Sancerre

Een heerlijke sauvignon blanc uit Sancerre Zomer, zon en lekker genieten van een parelende, frisse, droge witte wijn staat bijna synoniem met sauvignon blanc. En sauvignon blanc staat bijna synoniem met Sancerre, het wijngebied en dorp dat dit druivenras zijn wereldwijde bekendheid heeft gegeven. En synoniem met topkwaliteit uit de Sancerre is Henri Bourgeois. Vandaar deze wijntip voor de komende zomer: neem het er eens van met deze heerlijke witte Sancerre!

Bardolino – een rode vakantiewijn

Bardolino – een rode vakantiewijn Bardolino. Er zijn vele Nederlanders die het kennen van de vakantie in Italië aan het Gardameer. Het is een van die dorpjes en havenstadjes die door menigeen aangedaan wordt als men daar is. En wellicht heeft men daar dan ook kennis gemaakt met de lekkere rode wijnen die men ter plaatse produceert. Het is dan ook een geknipte rode wijn voor de vakantie en de zomer; licht, fruitig en het liefst een tikje gekoeld geschonken en gedronken

Heerlijke droge riesling uit de Rheinhau

Heerlijke droge riesling uit de Rheinhau De RieslingWeeks zijn in volle gang. Tot en met 12 juni wordt hierom alom extra aandacht gevraagd voor Duitse Riesling en stimuleert men de (her)ontdekking van deze witte wijnen. We doen daar met Kleinflesjewijn.nl graag aan mee, niet in de laatste plaats omdat we zelf ook verzot zijn op onze heerlijke Rheingau Riesling Trocken van Robert Weil, maar ook omdat het proberen c.q. ontdekken van wijnen juist zo eenvoudig kan met kleine flesjes wijn. Maar om dan nog eens extra stimulans te geven, geven we tot en met 12 juni ook nog 10% korting op deze mooie Riesling van Robert Weil.

Genieten in het park, van een lekkere wijn

Genieten in het park, van een lekkere wijn Volgende week zondag, 29 mei, is het de Dag van het Park. Hét moment om er lekker uit te gaan en even te relaxen in het park. Even time out en genieten van het groen, het buiten zijn, de mensen, wellicht met iets te peuzelen en een klein flesje heerlijke wijn mee.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro