Uitbreiding bezorging van kleine flesjes wijn

Kleinflesjewijn.nl heeft per direct de mogelijkheden voor de levering van uw kleine flesjes wijn uitgebreid met bezorging op zaterdag en bezorging in België en Luxemburg.

Levering van uw kleine flesjes wijn op zaterdag 

De dagen waarop de wijn afgeleverd wordt door onze transporteur DPD is uitgebreid met levering op zaterdag. Waar voorheen de bezorging van uw halve flesjes wijn werd gedaan op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur, is dat nu uitgebreid met deze levering in het weekend. Dit kost u niets extra en wordt gewoon opgenomen in het reguliere leverschema.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee velen een plezier doen. Het kan echter voorkomen dat de bezorging op zaterdag u niet uitkomt. Of dat u juist uw kleine flesjes wijn op zaterdag afgeleverd zou willen hebben. Mailt u ons dan s.v.p. na het plaatsen van uw bestelling op [email protected] met deze voorkeur, dan kunnen wij daar rekening mee houden qua dag waarop we uw wijnpakket aanbieden bij DPD, de transporteur. Dat geldt overigens ook voor elke andere dag waarop u een voorkeur voor levering zou hebben.

 

 

Levering in België en Luxemburg


Naast bovenstaande uitbreiding is de bezorging van kleine flesjes wijn tevens uitgebreid met levering in België en Luxemburg. We zien veel bezoekers uit onze buurlanden op de site van Kleinflesjewijn.nl en hopen hiermee voor hen ook in een behoefte te kunnen voorzien. Voor de levering in België en Luxemburg geldt een toeslag van € 4,00 per pakket, waarmee de verzendkosten voor deze landen uitkomt op € 10,95.

 

Levering in andere landen en andere leveropties

Naast de huidige opties voor levering, waaronder bovenstaande uitbreidingen, zijn er vele andere aanvullende mogelijkheden. Zo kunnen de halve flesjes wijn ook direct afgeleverd worden in een DPD Pakketshop bij u in de buurt, kunnen ze ‘per Express’ geleverd worden of kunnen ze in andere landen geleverd worden.  Deze opties zitten niet standaard bij de opties van Kleinflesjewijn.nl, maar kunnen we wel voor u verzorgen. Wij horen het graag van u en denken graag mee als u bijzondere wensen heeft ten opzichte van levering. Mailt u ons dan op [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro