Verras uw moeder met heerlijke kleine flesjes wijn

Verras uw moeder met heerlijke kleine flesjes wijn

Vergeet het niet: 8 mei is Moederdag! Is uw moeder een wijnliefhebber en kan ze enorm genieten van een goed glas wijn? Verras haar dan eens met een klein flesje verrukkelijke wijn. Zo’n bijzondere, kostbare, niet-alledaagse (zoals zij!) of eentje die past bij dat ene gerecht wat alleen zij zo goed kan maken. Of verras haar eens origineel met haar eigen mini-wijnproeverij.

Bijzondere wijnen voor moeders

Uw moeder wilt u natuurlijk iets moois geven voor Moederdag. En als zij van wijn houdt, kan dat erg goed met een klein flesje wijn. Met een half flesje wijn kunt u voor hetzelfde geld als een hele fles wijn net iets bijzonderders geven. En het is precies genoeg om een avondje heerlijk van te genieten…of misschien om samen een heerlijk glas wijn van te nemen en te proosten op jullie bijzondere relatie. Verwen haar bijvoorbeeld met deze bijzondere wijnen:

Condrieu ‘la Petite Côte’ van Yves Cuilleron (€ 22,50) – een heerlijke, zuivere, frisse, droge witte wijn van de viognier druif uit de Rhône, met onder meer aroma’s van abrikoos, perzik en iets kruidig. Een zeer mooie en elegante wijn die bijvoorbeeld heerlijk past bij asperges met ham.

Of als u het wellicht iets ingetogener wilt: een heerlijke Duitse droge riesling (€ 10,50) of een weelderige pinot gris uit de Elzas (€ 9,75). Beide lekker fris en droog, met heerlijke fruitige tonen en wat bloemigs in het aroma. In plaats van een bosje bloemen...

En als u haar juist iets te snoepen wilt geven: een mooie, zoete Vin Santo uit Toscane (€ 18,50). Natuurlijk omdat moeders als een heilige voor u is, maar ook omdat dit zo enorm lekker is. Deze Vin Santo is een lekkere ‘warme’ dessertwijn met mooie tonen van gedroogd fruit, hazelnoot, honing en karamel. Geef het met een zakje Cantucci koekjes, want het oude Italiaanse gebruik bij deze wijn is om die koekjes in deze wijn te dopen...hemels!
 

Haar eigen wijnproeverij in het klein

En als u uw moeder voor Moederdag echt iets speciaals en origineels wilt geven, geef haar dan een mini wijnproeverij. U kunt dit natuurlijk zelf naar eigen inzicht samenstellen, maar we hebben ook speciaal voor Moederdag een mini-wijnproeverij samengesteld die ook nog eens extra voordelig is! 6 heerlijke kleine flesjes wijn voor slechts € 40,- (i.p.v. € 45,15).

Bestel de proeverij direct (of in ieder geval voor donderdag), dan heeft u het voor Moederdag nog in huis.

In de proeverij zitten: een half flesje Prosecco, 2 kleine flesjes witte wijn, 2 kleine flesjes rode wijn en een lekkere zoete witte wijn.


We wensen u alvast een fijne Moederdag!

Cheers!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Kleinflesjewijn.nl Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro