Fles met gepersonaliseerd etiket
Wilt u uw wijncadeau met kleine flesjes wijn een persoonlijk tintje geven? Om bijvoorbeeld de gasten van uw feest net iets leuker te bedanken of uw relaties net wat persoonlijker aan te spreken? Dat kan heel goed met een gepersonaliseerd etiket of halslabel.

Vrijwel elk half flesje wijn in ons assortiment is geschikt om te personaliseren met een etiket of label. Daarom kiezen we voor u ook niet van tevoren een enkele wijn uit waarbij een eigen etiket of label mogelijk is. Aan u de keuze welke wijn u graag wilt geven! Daar zoeken we dan, in samenspraak, het juiste etiket of label bij.

Personaliseren kan vanaf 25 flesjes wijn (minder kan ook wel, echter neemt u minimaal 25 etiketten of labels af) en er zijn vaak verschillende mogelijkheden qua formaat etiket of halslabel.
Wij verzorgen het gehele traject van het personaliseren van de wijn, behalve het ontwerp van het etiket of de halslabel. Vaak heeft men namelijk al een eigen ontwerp of gebruikt men een eigen ontwerper. Als dat niet het geval is, kunnen we ook bij dit aspect van dienst zijn natuurlijk.
We bespreken graag met u uw wensen! Stuurt u daarvoor een mail naar [email protected]. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Fles wijn met gepersonaliseerd halslabel


Gezien de grote diversiteit aan mogelijkheden, is een standaardprijs voor deze personalisatie van uw wijnen niet zomaar te geven. Wel kunnen we een rekenvoorbeeld geven:
100 halve flesjes Lenotti Bardolino Classico met een persoonlijk etiket kost € 6,93 per fles (incl BTW, excl. ontwerp). Bij 25 stuks is dat € 8,04 en bij 250 stuks is dat € 6,67. De prijs van deze wijn met een gepersonaliseerde halslabel is bij 100 stuks € 7,41 per fles. Een leuk en gepersonaliseerd cadeau voor maar 7 tot 8 euro!

Wilt u een andere wijn? Andere hoeveelheden? Een combinatie tussen diverse wijnen? Heeft u vragen over de personalisatiemogelijkheden? Of heeft u andere wensen? Laat het ons weten via [email protected]

 

Voor de zekerheid en duidelijkheid willen we graag 2 aspecten van tevoren belichten:
1. De levertijd van gepersonaliseerde flesjes wijn neemt natuurlijk langer dan gebruikelijke levering van wijn in beslag.
2. Wijn is een schaars product, en met kleine flesje al helemaal, en van tevoren kunnen we helaas niet garanderen dat elke wijn in het assortiment ook in grote hoeveelheden beschikbaar is.