Wilt u wijn bestellen als relatiegeschenk? Of eerst wat extra informatie opvragen?
U kunt ons bereiken via [email protected] of op 06-50569061.

 

Wijn als relatiegeschenk

Een lekker flesje wijn of een wijnpakket is een graag gegeven relatiegeschenk. Misschien zelfs wel het meest gegeven zakelijke cadeau ter wereld. En dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Door het feestelijke en luxe karakter van wijn is het een ideale felicitatie of blijk van waardering. En laten wij nou een breed assortiment heerlijke wijnen in huis hebben, waarmee u uw relaties perfect kunt verrassen!


Op Kleinflesjewijn.nl vindt u een breed assortiment aan kleine flesjes rode, witte, en zoete wijnen, die zeker in de smaak zullen vallen bij uw relaties. En is het écht feest? Dan is een klein flesje champagne of prosecco natuurlijk ook een geweldig cadeau! Wat de gelegenheid ook is en hoe uw wensen ook zijn, wij helpen u altijd aan een geslaagde verrassing.

Wijn, altijd een geschikt (relatie)geschenk

Wilt u uw zakelijke relaties bedanken voor de prettige samenwerking? Viert een gewaardeerde relatie zijn of haar verjaardag? Bent u op zoek naar een zakelijk kerstgeschenk? Valt er een succes te vieren? Wijn is uitermate geschikt om zakelijk cadeau te geven bij legio gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld ook aan de inzet van wijn als incentive om uw sales te verhogen, als leuke toevoeging aan een goodiebag of als geschenk in een loyaliteitsprogramma.

Een klein flesje wijn is nét even wat origineler dan een hele fles om cadeau te geven. Erg leuk als kleinigheidje of bedankje. Of om juist een hele bijzondere wijn te geven. Of extra leuk als er een pakketje van gemaakt wordt en bijvoorbeeld als ‘proeverijtje’ van meerdere flesjes wijn wordt gegeven. Redenen te over waarom een klein flesje wijn net die leuke verrassing is voor uw relaties.

 

Wijn selecteren als zakelijk cadeau

Vaak weet u niet precies wat de smaakvoorkeur is van uw relaties en dat maakt het uitkiezen van wijn als relatiegeschenk niet altijd even gemakkelijk. Kleinflesjewijn.nl heeft een breed assortiment aan lekkere wijnen, dus er is voor ieder wel wat wils. Afhankelijk van de gelegenheid en tijd van het jaar helpen wij u graag bij het kiezen van de ideale wijnen om zakelijk cadeau te geven aan een brede doelgroep.

Maar u kunt natuurlijk ook een selectie maken uit onze standaard wijnpakketten.Voorbeeld wijnpakket

Geeft u toch liever een hele fles wijn? Dan is het goed om te weten dat ruim 80% van onze wijnen ook als grote fles beschikbaar is en dat we die op aanvraag kunnen leveren. Daarnaast kunnen we met onze zustersite 10topwijnen.nl iets leuks voor u bedenken met hele flessen wijn.

Wat u wilt, niets is bij voorbaat onmogelijk… 
 

Personaliseren van uw cadeaus

Wilt u uw cadeau zo persoonlijk mogelijk maken? Bijvoorbeeld door een brief bij te voegen of een mooi label met eigen tekst aan de wijnen te hangen? Geen probleem! Wij denken graag mee om uw relatiegeschenk een persoonlijk karakter te geven. 
 

Verpakken en verzenden van uw relatiegeschenken

Uw cadeau is een blijk van waardering en daarom wilt u natuurlijk dat het er mooi uitziet en goed aankomt bij uw relaties. Een feestelijke verpakking en keurige afwerking horen daar allemaal bij. In overleg met u bepalen we hoe de wijnen worden verpakt. Wij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling van uw bestelling, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Verzending is zowel binnen Nederland als internationaal mogelijk en vindt plaats op het door u gewenste moment en adres.


Wilt u wijn bestellen als relatiegeschenk? Of eerst wat extra informatie opvragen? U kunt ons bereiken via [email protected]