Waarom Kleinflesjewijn.nl?

Kleinflesjewijn.nl is ontstaan om het iedereen makkelijker te maken om te genieten van een goed glas wijn en om eenvoudiger verschillende wijnen te kunnen proberen en ontdekken.

Soms is een hele fles wijn te veel. Bijvoorbeeld omdat u de enige bent die de wijn drinkt en een hele fles niet op gaat. Of omdat u meerdere wijnen wilt schenken gedurende een diner en daardoor halve flessen overhoudt. Of wellicht omdat u wel iets moois wilt drinken of een bepaalde wijn wilt proberen, maar een hele fles gewoon te duur vindt. Redenen te over om mogelijk af te zien van het kopen van een gewone fles wijn, ondanks het feit dat u er zo van kunt genieten. En juist dat is eigenlijk zonde!

Kleinflesjewijn.nl biedt de ideale oplossing om te kunnen genieten van wijn en om wijnen makkelijker uit te proberen: een breed assortiment aan kleine flesjes wijn. Nooit meer onnodig hele flessen openen, per fles te bestellen en thuis bezorgd. Lekker (en) makkelijk dus!

De kleine flesjes bevatten 37,5 cl wijn. Dit is gelijk aan een halve fles wijn van reguliere grootte. U schenkt, afhankelijk van de grootte van uw glas, gemiddeld twee ruime tot drie glazen wijn uit een klein flesje.

Ruim 80% van onze wijnen is ook als grote fles beschikbaar. Deze flessen zitten - what's in a name - natuurlijk niet standaard in het assortiment van kleinflesjewijn.nl, maar kunt u wel (op aanvraag) bestellen. Mocht u dus genoten hebben van een van onze kleine flesjes wijn en deze in grotere flessen willen bestellen, dan is dat vaak mogelijk. Stuurt u in dat geval s.v.p. een mail naar [email protected] met uw vraag en dan nemen wij contact met u op.

Dat iedereen maar goed mag genieten van een heerlijk glas wijn! Santé!

Oh...en vanaf 12 halve flesjes wijn (en dat hoeven niet dezelfde te zijn) of € 125,- aan wijn wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd


Kleinflesjewijn.nl op Facebook Volg en like Kleinflesjewijn.nl op Facebook: https://www.facebook.com/kleinflesjewijn.nl

 Liever een hele fles wijn? Neem dan eens een kijkje op 10topwijnen.nl, voor een selectie heerlijke topwijnen waarmee u altijd goed zit.