Veilig online betalen

Bij Kleinflesjewijn.nl kunt u veilig en vertrouwd online betalen. Al onze betalingen lopen via een beveiligde SSL-verbinding en via de veelgebruikte internetkassa van Buckaroo. De betaalwijze die wij op dit moment aanbieden zijn iDEAL en Credit Card (Mastercard, Visa en Meastro). Naast deze reguliere betaalmethoden biedt Kleinflesjewijn.nl ook de mogelijkheid om de Wijn Cadeaukaart te besteden. Hieronder vindt u meer informatie. 

 

iDEAL

iDEAL is waarschijnlijk de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode op internet. Als u voor iDEAL kiest als betaalmethode wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen, zoals u dat gewend bent met internetbankieren. De betaling wordt direct en veilig voldaan en wij ontvangen daar een melding van. Als deze melding bij ons binnen is gekomen, gaan wij direct over tot levering van uw bestelling.

 

Creditcard

Met een creditcardbetaling (MasterCard/Visa/Maestro) kunt u direct betalen en zal de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseren. Betalen met creditcard is bij Kleinflesjewijn.nl geheel veilig, omdat deze loopt via een gespecialiseerde provider en omdat bij elke betaling wordt gecontroleerd op mogelijke fraude. 

 

Wijn Cadeaukaart

Kleinflesjewijn.nl accepteert de Wijn Cadeaukaart voor de betaling van wijnen. Als u (geheel of gedeeltelijk) wilt betalen met de Wijn Cadeaukaart kunt u bij het doen van uw bestelling bij de betaalmethoden kiezen voor de optie 'WijnCadeau'. De waarde van uw Wijn Cadeaukaart wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling. In het geval u nog een bedrag moet bijbetalen, kunt u dat in het vervolg van het bestelproces doen via iDEAL (verzorgd door de betaalprovider Pay.nl).

 

VVV Cadeaukaart

Kleinflesjewijn.nl accepteert de VVV Cadeaukaart voor de betaling van wijnen. Als u (geheel of gedeeltelijk) wilt betalen met de VVV Cadeaukaart kunt u bij het doen van uw bestelling bij de betaalmethoden kiezen voor de optie 'VVV Giftcard'. De waarde van uw VVV Cadeaukaart wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling. In het geval u nog een bedrag moet bijbetalen, kunt u dat in het vervolg van het bestelproces doen via iDEAL (verzorgd door de betaalprovider Pay.nl).